Reacties

Anoniem
3 jaar geleden

Chantal is een betrokken en kundige hulpverlener, die de vinger op de zere plek durft te leggen. Ze luistert goed. De methodiek is krachtig: je valkuilen en schaduwstukken komen uitgebreid aan bod en de mindfullness oefeningen vormen een prettige aanvulling. Als hooggevoelig persoon voel ik me veel meer in balans nu. Mijn zelfvertrouwen groeit en ik heb minder last van oude spookprogramma’s. Ik voel me erkent en gezien en geniet nu eindelijk ten volle van het leven. Ik kan deze therapie van harte aanbevelen, vooral als een (relatie) crisis beleeft en vastloopt in de mallemolen van het bestaan.

Jannie
3 jaar geleden

Chantal is een gedreven coach met veel passie voor haar vak. Ze zal zich goed in de materie verdiepen en je goed kunnen helpen. Ze is eerlijk en oprecht en kan heel goed luisteren en daarbij een groot empathisch vermogen om zich dan nog beter in je problemen te kunnen verdiepen. Ze is een warme, lieve coach maar ze laat zeker niet met zich sollen. Bekwaam in haar vak en ze is zeker een aanrader om je verder te helpen in allerlei problemen met goede therapeutische methodieken en zal ze samen met je gaan bekijken wat ook bij je past!

Jolanda
4 jaar geleden

Na een aantal moeilijke jaren, kwam ik ineens Chantal tegen op internet.
Het gevoel was direct goed, en na een kennismakings afspraak besloten om door te gaan, de beste beslissing ooit!
Zo veel aan haar gehad, leerde mijzelf weer opnieuw kennen, inzicht in mijn valkuilen. Ze is altijd bereikbaar, warm en empathisch met veel kennis, met Chantal heb ik een nieuwe bodem onder mezelf geslagen, en kwam ik weer in mijn kracht te staan.
Ook werd ik mij bewuster van wat ik voelde in mijn lichaam en leerde van haar manieren om spanning los te laten.
Erg blij dat zij op mijn pad is gekomen en veel van haar geleerd!

Mar
4 jaar geleden

Vanwege een nare situatie in mijn leven zocht ik hulp. Via internet kwam ik op Praktijk Inzichtelijk uit. Een beetje sceptisch ging ik na de eerste afspraak. Deze was geheel vrijwillig. Daarna mocht ik zeggen of ik door wilde gaan, of niet. Dit mocht zonder opgave van reden. Na de eerste afspraak ben ik er even 'af' geweest. Het was confronterend hoe snel Chantal door had hoe bepaalde situaties in elkaar staken. Ze wist mij gelijk te raken. Ze is een warm persoon en luistert goed, zonder oordeel. Daarna besloten om door te gaan. Chantal heeft mij doen inzien waarom dingen in mijn verleden zo zijn gelopen. Zij heeft me geholpen om dingen los te laten en positief te kijken naar de toekomst. Ik heb nu meer rust, kan grenzen stellen, ben zelfverzekerd en positief. Mocht er in de toekomst iets gebeuren waardoor dit weer minder wordt, dan is Chantal de eerste die ik bel.

Marijke Braaksma
4 jaar geleden

Chantal van Praktijk Inzichtelijk heeft mij weer laten bloeien met haar deskundige methode. Ik ben blij met mijn nieuwe ik. Chantal staat altijd voor jou klaar. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, ik ben er blanco in gestapt en heb de sprong in het diepe gewaagd. Chantal laat je niet alleen zwemmen, ze heeft bruikbare handvaten en tips, zodat ze met je mee zwemt naar jou doel. Ik ben heel erg blij dat ik door Chantal ben geholpen ik ben rustiger in mijn hoofd, laat niet meer over me heen lopen, ik ben blijer, ik weet nu hoe ik met mijn valkuilen om moet gaan. En heb mijn humor terug gekregen. Als je hulp zoekt, wacht niet langer en waag de sprong naar een betere toekomst. 😃

Alie Schuiling
4 jaar geleden

Ik ben blij dat ik Chantal heb gevonden, ben 5 jaar zoekende geweest, ze heeft mij op dingen gewezen, waar ikzelf nooit achter was gekomen.. je krijgt eerst een kennismakingsgesprek, en dan kun/mag je beslissen of je bij haar in behandeling wilt. Ze is altijd 24/7 voor je bereikbaar is, ook de behandelingen afgelopen zijn. Ze is een warme vrouw,met heel veel ervaringen, en weet je valkuil te vinden, ze heeft ook materiaal die speciaal voor jou bestemd zijn. Een fijne warme plaats.👍👍👍

Gerda
5 jaar geleden

Chantal heeft mij goed naar mezelf laten kijken en de nodige handvaten gegeven. Ook de mindfulness oefeningen waren voor mij erg prettig en gebruik ik nog steeds. Chantal is een rustig persoon en ze neemt uitgebreid de tijd voor je!

Jacqueline Harms
5 jaar geleden

Ik ben blij dat ik bij Chantal terecht ben gekomen.
Zij heeft zo veel dingen voor mij duidelijk gemaakt.Ik heb daardoor inzicht gekregen waarom bepaalde dingen in mijn leven zo gelopen zijn. Dankzij Chantal gaat het steeds beter met mij .

Janny Kampen
5 jaar geleden

Lange tijd heb ik er tegenop gezien om hulp te zoeken voor mijn psychische klachten. Bij Chantal voelde ik dat ik eindelijk over die drempel heen moest. Ik dacht niet dat het mogelijk was, maar ze heeft me echt enorm geholpen. Ik kan haar van harte aanbevelen als je ergens mee in de knoop zit.
Chantal heeft iets speciaals...

Hielkje Bos
6 jaar geleden

Praktijk Inzichtelijk, was voor mij de laatste maar wel de beste weg die ik heb genomen. Eindelijk erkenning . Na een goede analyse, een fijne warme vakkundige positieve aanpak van behandeling . Waar Chantal altijd uitgebreid tijd en aandacht neemt . Chantal is mijn redding geweest, van verschrikkelijke moeilijke jaren en tijden . Mensen om mij heen zien mij weer stralen, en ik voel mij weer HAPPY !! Een plek om samen met Chantal aan te werken !!

Reactie plaatsen