Reacties

Alie Schuiling
3 maanden geleden

Ik ben blij dat ik Chantal heb gevonden, ben 5 jaar zoekende geweest, ze heeft mij op dingen gewezen, waar ikzelf nooit achter was gekomen.. je krijgt eerst een kennismakingsgesprek, en dan kun/mag je beslissen of je bij haar in behandeling wilt. Ze is altijd 24/7 voor je bereikbaar is, ook de behandelingen afgelopen zijn. Ze is een warme vrouw,met heel veel ervaringen, en weet je valkuil te vinden, ze heeft ook materiaal die speciaal voor jou bestemd zijn. Een fijne warme plaats.👍👍👍

Gerda
een jaar geleden

Chantal heeft mij goed naar mezelf laten kijken en de nodige handvaten gegeven. Ook de mindfulness oefeningen waren voor mij erg prettig en gebruik ik nog steeds. Chantal is een rustig persoon en ze neemt uitgebreid de tijd voor je!

Jacqueline Harms
een jaar geleden

Ik ben blij dat ik bij Chantal terecht ben gekomen.
Zij heeft zo veel dingen voor mij duidelijk gemaakt.Ik heb daardoor inzicht gekregen waarom bepaalde dingen in mijn leven zo gelopen zijn. Dankzij Chantal gaat het steeds beter met mij .

Janny Kampen
een jaar geleden

Lange tijd heb ik er tegenop gezien om hulp te zoeken voor mijn psychische klachten. Bij Chantal voelde ik dat ik eindelijk over die drempel heen moest. Ik dacht niet dat het mogelijk was, maar ze heeft me echt enorm geholpen. Ik kan haar van harte aanbevelen als je ergens mee in de knoop zit.
Chantal heeft iets speciaals...

Hielkje Bos
2 jaar geleden

Praktijk Inzichtelijk, was voor mij de laatste maar wel de beste weg die ik heb genomen. Eindelijk erkenning . Na een goede analyse, een fijne warme vakkundige positieve aanpak van behandeling . Waar Chantal altijd uitgebreid tijd en aandacht neemt . Chantal is mijn redding geweest, van verschrikkelijke moeilijke jaren en tijden . Mensen om mij heen zien mij weer stralen, en ik voel mij weer HAPPY !! Een plek om samen met Chantal aan te werken !!

Teddy Mulder
2 jaar geleden

Echt inzichtelijk geholpen door Chantal. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen en duikt er dan volledig in om een goede analyse te maken. Ze is goed bereikbaar. Staat 24/7 voor je klaar als het nodig is. Prima plekje als je ff hulp nodig hebt!!!👍👍

Reactie plaatsen