Mijn naam is Chantal Schouren, 42 jaar, geboren en getogen in Limburg maar al  jaren woonachtig in het Friese Houtigehage.

Werkzaam als gediplomeerd Coach.

Door mijn empathisch vermogen weet ik snel het ontbrekende puzzelstukje passend te leggen, waarna ik met zachtheid, openheid en een tikkeltje gepaste humor jou stap voor stap weet te begeleiden om met de knelpunten waar jij tegenaan loopt om te gaan.

Bij het behalen van jou doel, alsmede het eindresultaat, spelen mijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en flexibiliteit een rol. Hierbij staan de wensen en behoeften van jou centraal.

 

Resultaatgericht en Laagdrempeligheid staan bij mij voorop.

 

Elke dag voel ik mij bevoorrecht dat mensen hun verhaal met mij delen en dat ik de ondersteuning mag geven in hun proces.

Niks is mooier om mensen positief te zien veranderen en te zien hoe iemand vol vertrouwen, kracht en positiviteit mijn praktijk weer verlaat.

 

 

Voor de volgende psychische problemen kun je bij mij terecht: 

angstklachten, agressie, burn-out, depressie, dwanghandelingen, echtscheidingen, eetstoornissen, emotionele problemen, faalangst, fobieën, gedragsproblemen, impulsproblemen, onzekerheid, overmatig piekeren, paniek, pesten, relatieproblemen, slapeloosheid, stress, traumatische klachten, verslaving, zelfbeeld en zelfontwikkeling, verlies- en rouwintegratie.

 

Wil je ontdekken of ik de coach ben die jou kan helpen?

 

Maak nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend  intakegesprek.