Mijn naam is Chantal Schouren, 42 jaar, een geboren en getogen Limburgse, maar al  jaren met veel plezier woonachtig in Friesland, waar de liefde me heeft doen belanden. Waar ik ook ga, sta, woon of werk, de zachte G blijft me achtervolgen. Dit is dan ook wat meteen opvalt als ik begin te praten.

Tijdens mijn carrière in loondienst, had ik een dienstverlenende baan, en werkte ik op onregelmatige werktijden met mensen die een moeilijk, pijnlijk of getraumatiseerd verleden hadden. Dit werk heb ik altijd met veel voldoening, vreugde en plezier uitgevoerd, maar door jarenlang in een onregelmatig dienst ritme te hebben gewerkt kwam mijn eigen lijf in opstand. Na nog langer te zijn door gegaan kreeg ik zelf met gezondheidsklachten te maken en moest ik noodgedwongen stoppen met mijn toenmalige baan. Toen kwam voor mij de vraag: wat nu?

Vanaf dat moment ging mijn reis op zoek naar mezelf beginnen. Een ding was snel duidelijk: als mensen-mens wilde ik met mensen blijven werken. Wat ook helder werd, was dat ik een natuurlijke feeling heb om te kunnen omgaan met mensen die psychisch in de knoei zitten. Op een intuïtieve manier word mijn aandacht getrokken naar deze doelgroep.

Hierna was het voor mij kristalhelder dat ik mensen kan en wil helpen met psychische problemen.

Ik ben toen de daarvoor benodigde studies, cursussen en trainingen gaan volgen om mij nog meer te verdiepen in de psyche van de mens. Samen met het gegeven dat ik uit mijn eigen verleden op psychisch vlak ervaringsdeskundige ben, heeft gemaakt dat ik nu enige jaren een eigen praktijk run waarin ik vanuit rust, ruimte, respect en verbinding mensen met psychische problemen begeleid en ondersteun. Als bewustzijnscoach maak ik mensen bewust van hoe hun problemen zijn ontstaan en hoe ze hier mee om kunnen gaan en dit kunnen veranderen, zodat ze weer vol kracht en zelfvertrouwen gelukkig in het leven staan. 

Iedereen die mij al langer kent, weet ook dat ik:

  • humoristisch ben
  • groene vingers heb en het dus heerlijk vind om in de tuin te tuinieren
  • carnaval vier
  • veel wandel in de natuur
  • aan yoga doe
  • op zondag geen koekje bij de koffie neem, maar zorg voor een lekker stuk vlaai
  • HET LEVEN VIER! en ik nodig jou ook uit... 

Voor de volgende problemen kun je bij mij terecht:

Angst, Burn-out, Depressie, Dwanghandelingen, Eetstoornissen, Paniek, Stress, Werkgerelateerde problematiek, Verslaving, Zelfbeeld & Zelfontwikkeling, Relatieproblemen, Scheiding, Rouw en Verlies.

 

Bij het behalen van jou doel, alsmede het eindresultaat, spelen mijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en flexibiliteit een rol. Hierbij staan de wensen en behoeften van jou centraal.

 

Elke dag voel ik mij bevoorrecht dat mensen hun verhaal met mij delen en dat ik de ondersteuning mag geven in hun proces.

Niks is mooier om mensen positief te zien veranderen en te zien hoe iemand vol vertrouwen, kracht en positiviteit mijn praktijk weer verlaat.

 

Wil je online of telefonisch persoonlijk kennis maken met mij?

 

Maak nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend  intakegesprek.