Mijn naam is Chantal Schouren, 42 jaar, geboren en getogen in Limburg, maar al vele  jaren woonachtig in Friesland, waar de liefde me destijds heeft doen belanden. Waar ik ook ga, sta, woon of werk, de zachte G blijft me achtervolgen. Dit is dan ook wat meteen opvalt als ik begin te praten.

Vanuit rust, ruimte, respect, verbinding en persoonlijkheid, begeleid en ondersteun ik mensen met psychische problemen.

Door passie gedreven inspireer ik je met inzichten hoe problemen zijn ontstaan en geef ik je waardevolle tips hoe je hiermee om kunt gaan zodat jij weer vol kracht, zelfvertrouwen en gelukkig in het leven staat.

Vanuit persoonlijke ervaringen, mensenkennis, een sterk empathisch vermogen en intuïtie weet ik snel problemen helder te krijgen en oplossingsgericht te werken.

Voor de volgende problemen kun je bij mij terecht:

Angst, Burn-out, Depressie, Dwanghandelingen, Eetstoornissen, Emotionele problemen, Eenzaamheid, Faalangst, Fobieën, Paniek, Piekeren, Pesten,  Relatieproblemen, Rouw en Verlies, Scheiding, Stress, Traumatische klachten, Verslaving, Werkgerelateerde problematiek, Zelfbeeld & Zelfontwikkeling.

 

Bij het behalen van jou doel, alsmede het eindresultaat, spelen mijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en flexibiliteit een rol. Hierbij staan de wensen en behoeften van jou centraal.

 

Elke dag voel ik mij bevoorrecht dat mensen hun verhaal met mij delen en dat ik de ondersteuning mag geven in hun proces.

Niks is mooier om mensen positief te zien veranderen en te zien hoe iemand vol vertrouwen, kracht en positiviteit mijn praktijk weer verlaat.

 

Wil je persoonlijk of telefonisch  kennis maken met mij?

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

Tel.nr. 06 - 11 42 32 29 ( ook mogelijk via whatsapp of sms ).

E-Mail: cs@praktijkinzichtelijk.nl

 

 

 

N.B. Ik heb bewust mijn diploma's, opleidingen en trainingen niet vermeld op deze website. Enkele zijn zichtbaar in mijn praktijkruimte aanwezig. In principe doen ze er niet toe, ze zijn slechts mijn ondersteuning geweest om te komen tot waar ik nu sta, en alleen daarom van persoonlijke waarde.