Mijn naam is Chantal Schouren, (1977 ), geboren en getogen in Limburg, maar al vele  jaren woonachtig in het Friese Houtigehage. 

Vanuit rust, ruimte, respect, en verbinding begeleid en ondersteun ik mensen met psychische problemen.

Door passie gedreven geef ik je inzichten hoe problemen zijn ontstaan en deel ik waardevolle tips met je hoe je hiermee om kunt gaan zodat jij weer vol kracht en zelfvertrouwen in het leven staat.

Vanuit persoonlijke ervaringen, een sterk empathisch vermogen en intuïtie weet ik snel problemen helder te krijgen en oplossingsgericht te werken.

 

Voor de volgende problemen kun je bij mij terecht: angst, burn-out, depressie, dwanghandelingen, stress, paniek, relatieproblemen, eetstoornissen, werkgerelateerde problematiek, zelfbeeld en zelfontwikkeling.

 

Bij het behalen van jou doel,  spelen mijn betrokkenheid, inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en flexibiliteit een rol. Hierbij staan de wensen en behoeften van jou centraal.

 

Elke dag voel ik mij bevoorrecht dat mensen hun verhaal met mij delen en dat ik de ondersteuning mag geven in hun proces.

Niks is mooier om mensen positief te zien veranderen en te zien hoe iemand vol vertrouwen, kracht en positiviteit mijn praktijk weer verlaat.

 

Wil je persoonlijk of telefonisch  kennis maken met mij?

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek.

 

Tel.nr. 06 - 11 42 32 29 

E-Mail: cs@praktijkinzichtelijk.nl