Mijn naam is Chantal Schouren, geboren en getogen in Limburg maar al  jaren woonachtig in het Friese Houtigehage.

Werkzaam als gediplomeerd Coach en Therapeute.

Wat vindt je in mij?

Empathie, Integer, met 2 voeten stevig in de Friese klei, Zachtheid, Openheid, Humor en Recht door zee...

 

Mijn werk bestaat uit het begeleiden van mensen met psychische problemen en gedragsproblemen, om in het dagelijks leven de zelfredzaamheid te vergroten. Deze begeleiding is gebaseerd op inzichten vanuit verschillende psychodynamische modellen.

 

Mijn missie is mensen doelen laten behalen, bij het behalen van resultaat spelen mijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en flexibiliteit een rol. Hierbij staan de wensen en behoeften van de cliënt  centraal.

 

Het lukt meestal met een kortdurend behandeltraject problemen weer de baas te worden. Hierbij gaat het om gesprekken in combinatie met actieve behandelmethoden.

Resultaatgericht en Laagdrempeligheid staan hierbij voorop.

 

Elke dag voel ik mij bevoorrecht dat mensen hun verhaal met mij delen en dat ik de ondersteuning mag geven in hun proces.

Niks is mooier om mensen positief te zien veranderen en te zien hoe iemand vol vertrouwen, kracht en positiviteit de praktijk weer verlaat.

 

Specialisaties: Angst, Burn-Out, Depressie, Dwanghandelingen, Eetstoornissen, Fobieën, Paniek, Stress, Werkgerelateerde Problematiek, Verslavingen, Zelfbeeld & Zelfontwikkeling, Echtscheidingen, Relatieproblemen.

 

 

  • 24/7 bereikbaar in een begeleidingstraject