Vrouwencirkel !

De huidige tijd maakt dat vrouwen een overvolle agenda hebben, met vele rollen die vervuld moeten worden. Er wordt veel verwacht in de rollen van moeder, partner, werknemer, dochter of grootmoeder. Hierdoor raken vrouwen zichzelf vaak kwijt en raken uit balans en vermoeid. Ook zijn er vrouwen die zich eenzaam voelen en denken er met alles alleen voor te staan.

Via de vrouwencirkel wil ik vrouwen de gelegenheid geven om weer het contact met en in zichzelf te ervaren. Om te beantwoorden aan het verlangen om rust, niets moeten, zachtheid en kracht in zichzelf terug te voelen. Wanneer we meer vanuit deze verbinding leven, brengt ons dit voldoening, innerlijke rust, balans en tevredenheid.

 

Vanaf nu organiseer ik elke maand diverse vrouwenactiviteiten om een warme, veilige ontmoetingsplek te bieden aan vrouwen die willen samenzijn en in verbinding willen komen met zichzelf en andere vrouwelijke deelneemsters. Elkaar gezien en gesteund voelen, elkaar te inspireren en naar elkaar te luisteren en te voelen dat je begrepen wordt. Een plek waar ervaringen, gevoelens, vragen en twijfels, maar ook wijsheid en talenten, passies, inzichten en ideeën gedeeld mogen worden.

 

In een vrouwencirkel komt een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden maandelijks bij elkaar. De intentie is om tot een rijke uitwisseling te komen over allerlei thema’s en zo elkaar te steunen en te inspireren in een sfeer van vertrouwen, respect en echte aandacht.

 

Het wordt een cirkel genoemd omdat we niet in rijen zitten en een van ons vooraan of achteraan zit. Iedereen is gelijk en daarom zitten we bij elkaar, in een gezellige warme setting bij de haard, zodat we echt contact kunnen hebben met elkaar, en iedereen gelijkwaardig deel kan nemen. Elke vrouw heeft haar eigen levenservaring, kracht en bevlogenheid in te brengen.

Elke cirkel heeft een thema. Ik deel waardevolle kennis en bied ruimte om ervaringen met elkaar te delen. De vrouwencirkels zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.

 

Zie het ook als een avondje quality-time voor jezelf, in verbinding met anderen.

 

Er zijn inmiddels al een aantal mooie thema’s waar we met elkaar in mogen duiken.  Inbreng van thema’s vanuit de deelneemsters is ook mogelijk!

 

Heb je belangstelling om deze eerste vrouwencirkel bij te wonen, laat dan wat van je horen via cs@praktijkinzichtelijk.nl of via het onderstaande aanmeldformulier of  tel.nr. 06-11 42 32 29.

Deze uitwisseling bedraagt € 10,00 p.p en is incl. koffie/thee en een versnapering.

 

Locatie: Praktijk Inzichtelijk

Adres:  Ds. Visscherwei 10 ; Houtigehage

Datum/Tijdstip: 12 december  a.s om 19.30 uur.

 

Met een hartelijke groet van, Chantal Schouren – Praktijk Inzichtelijk

 

Aanmeldformulier vrouwencirkel