Psychische Problemen de Baas...

Als je niet lekker in je vel zit, je somber of depressief voelt, spanningen en emotionele verwarring in je relatie ervaart, of iets anders hebt waardoor je psychisch van slag bent, negatieve stemmetjes in je hoofd je steeds lastig vallen, je je gespannen en angstig voelt, slecht slaapt doordat je steeds blijft piekeren, machteloosheid de overhand krijgt omdat je zelf geen oplossing weet en de vermoeidheid toeslaat omdat innerlijke strijd veel energie kost, dan voel je je steeds onzekerder worden en op die manier verlies je jezelf  en zak je dieper weg.

Wanneer jouw dagen, weken, maanden of misschien zelfs jaren kleurloos zijn,  je zelf niet onder die grijze sluier of zelfs dichte mist vandaan kunt komen, van alles al hebt geprobeerd en het niet gelukt is met voorgeschreven medicatie jouw problemen de baas te worden, of de klik er met een voorgaande behandelaar niet was of het gewenste resultaat uitbleef, dan blijf je steeds de kans op een mooi en beter kwalitatief en gelukkig leven mislopen. 

Dat is echt heel jammer en dat is niet wat je nu nog langer wilt toch? Ook jouw leven hoeft niet langer kleurloos te zijn, want ook voor jou hoeft een moeilijke periode in je leven niet langer te duren.

Hoe mooi is het om vanaf nu eindelijk echt af te rekenen met deze uitzichtloze situatie en die negatieve cirkel te doorbreken.

Mijn begeleiding en ondersteuning bestaan uit persoonlijke 1 op 1 gesprekken in combinatie met praktijkgerichte vaardigheden en methodieken, die ervoor zorgen dat jij je altijd in elke moeilijke en lastige situatie zelf op eigen kracht  kunt herpakken. 

Met een flinke dosis expertise, kennis, kunde,  en waardevolle inzichten weet ik jou te begeleiden in een kortdurend programma, waarin ik je stap voor stap bij de hand neem, op weg naar een blijvend, effectief en krachtig resultaat, zodat jij weer gelukkig in het leven staat.

Wanneer jij er echt klaar mee bent  om je door de dagen heen te worstelen en echt de juiste begeleiding zoekt, weet dan dat ik er heel graag voor je ben om je stap voor stap bij de hand te nemen om  uit een moeilijke situatie te komen. Je hoeft het niet meer alleen te doen en ik geef je alle inzichten, kennis en tips die jij nodig hebt om weer vol zelfvertrouwen positief en gelukkig in het leven te staan.

Wacht niet op het juiste moment, want het juiste moment creëer je zelf...

Ik kan je met zekerheid zeggen dat mijn begeleiding je enorm veel gaat opleveren!

Ik help je er graag bij! 

Hartelijke groet,

Chantal Schouren

 

Wacht niet langer en meld je nu  aan voor een kosteloos en vrijblijvend (online) intakegesprek. 

(alleen invullen als jij echt gemotiveerd bent om aan jezelf te werken en stap voor stap die verandering wilt maken naar een positief en gelukkig leven).

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen. Zie ook de privacy verklaring.

Chantal Schouren